Hvordan virker ZHIFTR set fra Zhiftr'en?

Med ZHIFTR får du en gratis App at arbejde med dine vagter i. Det gør at du kan undgå at skulle besvare endeløse SMS'er og opkald for at få vagter. Nu kan du i ro og mag anmode om vagter når det passer dig, og du kan tilmed også anmode om vagter med en kort besked. Du får også App notifikationer når der er nye vagter i dit Interesseområde, og App-notifikationer når der er nyt vedr. vagter som du har anmodet om. Du får mulighed for at optimere din arbejdstid og –uge, ved at anmode om flere eller færre vagter fra uge til uge.

Er du ikke allerede ansat et sted, får du en unik adgang til åbne vagter hos barer, caféer, hoteller og restauranter i hele landet. Det gør du ved at besøge menuen 'Søg i alle vagter'. Du får på ZHIFTR mulighed for at tilbyde din arbejdskraft på landsplan, hvad enten det er som Tjener, DJ, Barista, Cafémedarbejder, Bartender, Afrydder, Kok, Køkkenmedhjælp, Værtinde/vært, Receptionist, Scenetekniker, Musiker, Rengøring, Garderobe, Piccolo mv.

Om du er medarbejder eller ej, er det første du skal gøre, at oprette dig enten via App'en eller din PC. Du skal angive dit/dine fagområde(r) samt vælge de Interesseområder du er interesseret i at få vagter i, og så kommer vagterne til dig. Når du er oprettet kan du i dit Kontrolpanel besøge siden med åbne vagter, for at se hvor der netop nu er åbne vagter, eller se vagter bredi i hele landet under 'Søg i alle vagter'.

Opret dig med det samme!

Opret dig