Om os

Velkommen til ZHIFTR!


ZHIFTR er en del af en mindre teknologivirksomhed, som udvikler software til hhv. bar, hotel, café og restaurant branchen, omsorgssektoren og til de danske kirker.

ZHIFTR er et app-baseret vagthåndteringssystem, målrettet booking af egne medarbejdere i bar, café, hotel og restaurant branchen i hele Danmark. Det er samtidig også en unik rekrutteringskanal.

I ZHIFTR har vi to mål:

 1. At vores kunder sparer tid på vagtplanlægningen samt penge ved at anvende eget personale før vikarbureauer, samt
 2. At lette muligheden for job for personer med lyst og vilje til at arbejde i bar, café, hotel og restaurant branchen.

Vores software hjælper dagligt vores kunder med at bemande åbne vagter med deres egne medarbejdere, og skaber samtidig et bedre arbejdsmiljø. Vores software og App er intuitivt og lette at bruge.

Vagtbooking med ZHIFTR er let. Arbejdsgiveren udsender vagter, og arbejdsgiverens eget personale anmoder om de vagter som passer. Arbejdsgiveren vælger hvem som får vagten. Det hele sker når hver især har tid, så afbrydelser og forstyrelser elimineres og arbejdsmiljøet forbedres.

Med ZHIFTR:

 1. Sparer du tid på vagtplanlægningen
 2. Sparer du penge ved at bruge egne medarbejdere før eventuelt et dyrt eksternt vikarbureau
 3. Får du en gratis smartphone App til alle dine medarbejdere
 4. Får du langt færre afbrydelser og forstyrrelser og dermed bedre arbejdsmiljø
 5. Får du overblik over både internt- og eksternt personale
 6. Får du lettere ved at undgå overbooking og bryde egne tidsregler
 7. Kan du udsende et ubegrænset antal vagter - og der ingen begrænsning på antallet af medarbejdere på
 8. Dine medarbejdere kan skrive en kort besked med en anmodning
 9. Og et væld af mange flere smarte funktioner...

Bar, café, hotel og restaurant branchen er bl.a. karakteriseret ved at have mange deltidsansatte og ved at have behov for bemanding nærmest døgnet rundt. Med både almindeligt sygefravær og generel arbejdskraftmangel i sektoren, kan det være en både svær og tidskrævende proces at få vagtplanerne til at gå op.

ZHIFTR er en innovativ teknologisk løsning som både sparer tid hos arbejdsgiverne, samt skaber grundlag for flere kan tilbyde sin arbejdskraft i sektoren. ZHIFTR effektiviserer processen omkring vagtplanlægning og baner vej for flere erfarne personaler, ufaglærte og studerende får mulighed for at tilbyde sin arbejdskraft til bar, café, hotel og restaurant sektoren i hele Danmark.

Desuden skaber ZHIFTR overblik over alle åbne vagter internt, og alle arbejdsgiverens medarbejdere kan anmode om vagter i hele huset. Det sparer arbejdsgiveren både tid og penge. Tid ved let at engagere egne medarbejdere via vores system og penge ved at benytte færre dyre eksterne vikarer fra vikarbureau.

ZHIFTR er relevant for både akutbemanding og langtidsplanlægning.

Vi ser frem til også at lette din hverdag!

Henrik Mølgaard
Stifter
Besøg vores system for danske kirker 'Kirkebemanding' her:

Besøg vores system for omsorgssektoren 'Omsorgsbemanding' her: